All for Joomla All for Webmasters

Профил на компанијата СА-СА

Претпријатие за машиноградба и посредување во прометот ИМПОРТ - ЕКСПОРТ

Главна цел на компанијата е ефикасно и брзо задоволување на потребите на нашите коминтенти со хидраулична опрема, резервни делови за хидраулични машини, заптивна технологија итн:

  • Резервни делови за градежна механизација: WABCO,P&H, IR, CAT, O&K, Komatsu, Liebherr, Terex, Atlas Copko, Bucyrus Erie, Sandvik, JCB, Demag и останати;
  • Резервни делови за хидраулични пумпи и вентили: Ponar, Vickers, Bosch-Rexroth, Denison, Sauer, Linde, Hamworthy и други;
  • Редуктори и резервни делови за редуктори по Vulkan, Flender и други;
  • Хидраулични и пнеуматски заптивки од различен тип, материјал, димензии, за секаков тип лесна и тешка индустрија;
  • Резервни делови од програмата на ESCO: корпи, заби итн;
  • О-прстени од различен тип, материјал;
  • Други производи од гума, гума-метал и метални заптивки;
  • Манометри за хидраулика од 0-600 бар;
  • Лагери Timken; FAG; NSK; INA итн.

Работиме и на бившите ЈУ простори. Со задоволство можеме да кажеме дека многу компании во и надвор од Македонија не избраа нас за свои бизнис партнери.
Зошто не би и Вие?

Контакт информации

Адреса: ул. Народен фронт 3-3/22, 1000 Скопје
Тел: 02 3136 373, Факс: 02 3119 705
Е- маил: info@sasa.mk

Контактирајте не
 canada goose jacke damen